вівторок, 20 червня 2017 р.

Дісней ленд! Мрія чи реальність?!

Напевно ми всі чекали цього дня чи не найбільше, бо в день приїзду  відклали по 50євро на довгоочікувані дитячі мрії!
Квитків ми не мали, тому вирішили ризикнути.
Виходиш з метро і зразу починається інший світ. Потрапивши на територію ми скоро збагнути,що з нашим статками далеко не розбіжимося. В касі квиток коштує вже 98євро, тому , коли плануєте такий похід завчасно купляйте білетики через Інтернет!
Ми не здавалися, бо ми  дівчата не подарунок! На виході до нас сам підійшов "месний" і ми вторгувалися, іншими словами - попали на акцію, супер пропозицію!
Далі ми йшли в прискореному темпі, а коли зайшли в Дісней - то почали скакати і танцювати від щастя! Важко описати словами враження і емоції, які наповнювали і переповнювали мене в цю мить.Щось неймовірне! Ти насправді пропадаєш у казку! Всюди грає музика, а повітря наповнене чудовими запахами. Діти танцюють, дорослі тримаюся за ручки і усміхаються, на голові вушка Мікі Мауса! Будиночки зроблені, як у відомих мультфільмах Діснейленду. Підозрюю, ніби спеціально для дорослих побудували іграшкові  вулиці, доми, парки. Різні зони відтворюють певний  мультфільм : зоряні війни, Мауглі, Аладін, Острів скарбів і т.д.
Години минають тут непомітно. Ти живеш у казці!
Чому після ейфорії , як правило наступає відчуття спустошення і відчаю? Від того, що ти самотній серед цієї маси людей ? А може через те,що зараз прийдеться повертається у реальний світ? Через те,що казки у нашому житті так бракує?!
Не знаю, я готова була розридатися , лише ,щоб такі почуття прекрасного і неповторного не покидали мене. Ще годинку погуляла і близько одинадцятої вечора пішла до метро.
В місті не так безпечного і різнокольорово, як у тому світі , тому половину дорог бігла, а іншу старалася взяти себе в руки, щоб не панікувати, поверталася я сама!
День закінчився, ще один неповторний день!
Не шкодую про жоден потрачений цент, бо це справді було круто!
Не бійтеся мріяти - бо мрія так близько, коли ти сам віриш у неї!

Немає коментарів:

Дописати коментар