неділя, 10 грудня 2017 р.

Туалет

Ну що ж, якщо цей блог мав на меті висвітлювати моє бачення української культури, людей, їхніх поглядів, цінностей,то включимо в наші подорожі туалети і їхнє місце в житті пересічного українця.
Чому нам маєу бути соромно, коли ми відвідали місце, щоб справити свої природні потреби??? Чому зобов'язані відчувати внутрішній дискомфорт? Так, саме природні. Ми, люди, як і всякі живі організми нашої планети маємо позбуватися звичних життєдіяльних відходів чи переробки нашого організму. І зауважити одну різниця між людиною і твариною : тваринки завжди інстинктивно закопують свої відходи , а люди - гадять і не червоніють.
І мені зовсім не хочеться зараз порівнювати нас із цивілізованими країнами, бо в нас ніколи і не було відповідного правильного підходу, чи вірніше виховання всього,що пов'язано з туалетом

Сьогодні ми стикаємося із реальність безкультур'я цілої нації. Ми мовчки ходимо ззаду автобусних зупинок, в кущі, в поле,ліс, позаду машини, не маючи звички мити руки, і лише після подавати її вітаючись із знайомими. Ми не терпимо голоду,але дозволяємо собі терпіти відсутність туалетів. Про те, щоб вони мали місце в селах чи невеличких провінційних містечках України - не може йти й мова.

Немає коментарів:

Дописати коментар