неділя, 23 жовтня 2016 р.

Поїздка в Дніпро

Будь-яка поїздка починається з ретельної підготовки!
Мої плани і бажання теж були чималими! Ранок пройшов успішно, я попрала всі речі, які ще потрібно було в дорогу, купила круту дорожню сумку від Rebecca Minkoff і від цього вже була в ейфорії!
А потім все пішло...як би це пояснити, ну коли у вас є друзі, які знають що ви їдите на довго і всім здається ,що ви зустрінетесь лише на пів годинки, максимум хвилин сорок! Одна зустріч плавно переросла в другу, хмільне вино підкріпилось «кривавою мері »з бомбезним зажареним салом і сирком!
Ситуацію, як завжди рятуть чоловіки, які вчасно можуть все взяти в свої руки, ну майже все! В 23.15 ми забігли до хати ,а в 00.20 у нас поїзд!
І тепер почалось найстрашніше, як ви розумієте - збирання і добирання до поїзда.... В поспіху ми,  тобто я , не взяла багатьох речей, але « Хіба у речах щастя? » - переконувала я чоловіка потім!
Коли у тебе є друзі - це саме крутіше, що може бути, навіть якщо ти забудеш чи загубиш щойно куплену сумку від Rebecca Minkoff! Добра душа Сергія врятувала нас від чергового запізнення , після вісімнадцятигодинної рабської праці з моїм чоловіком - він відвіз нас на вокзал і ми встигли зробити обнімашки і заскочити у вагон в останні п'ять хвилин!
А у Львові нас знову зустріли друзі.... І тобі, ніби нікуди не потрібно їхати, ніби просто прийшов на смачну ранкову каву і безплатний круасан !
І ніби відстань вже не така безмежна, коли є поряд люди, які тобі не байдужі, які тебе люблять, які готові віддати останніх сто гривень, щоб тобі було добре.....
Обнімашки і потяг на Дніпро!
О, як такі спогади гріють у холодні вечірні вечори! Вони насичені таким теплом, чуйністю і добром!
Приїзд ми проспали і нас ледь не пришвартували в ДЕПО!
А найцікавіше було попереду -  ми забули рюкзак з документами, гаманцями, ноутбуком і трусами в маршрутці!
Тепер це смішно і кумедно, тоді так не здавалось.... А загалом подорожі  і є на те, щоб ставалися всякі історії, щось таке, що наповнює життя чудацтвами і неповторними спогадами!!!

1 коментар:

  1. Це просто нереально круто!!!!І стільки тепла від спогадів про той вечір ))))) ♡♡♡

    ВідповістиВидалити