понеділок, 30 жовтня 2017 р.

Знаєте,є люди, які дивним чином потрапляють у ваше життя. Вони там є, тобто ти знаєш їхнє ім'я і якимомь  шляхами десь- колись перетинаєтеся. Вони самі по собі зовсім не погані, але вас нічого з ними  не поєднює, хіба черга в магазині, чи спільна межа на городі, чи ваші діти разом ходять в садок, чи...
Є "друзі" з якими після вечері ви зразу йдете дивитися фільм чи якесь тупе шоу, на яке вдома ніколи б не тратили свого часу. Або, я ніколи не розуміла,як можна грати якусь гру з людьми, яких ти не бачився фіру років?! Напевно в такому випадку ви відноситися до категорії людей,яких неприємно бачити і вам просто не можуть про це прямо сказати в очі. Щоб  якось пришвидшити час перебування у замкненому просторі - приходиться викручуватися господарям і знаходять у старій шафі карти чи шахи чи ще якусь гру.
Хоча, є люди, мабуть,тут навіть варто сказати люди, але в однині, бо трапляються вони доволі рідко в житті - ти хочеш з ними спілкуватися і проходить день, ніч, наступає новий день,а ти вже не уявляєш свого подальшого існування без тієї людинки. Вона ніби врізається в твої, дні і ти більше не можеш її відпустити,вона там застрягає і ти не можеш сформулювати свої думки не враховуючи її, її поглядів, її досвіду.
Є люди,яких можна по праву назвати - "людина серця".
Тобі не потрібен телевізор, телефон, ігри, навіть книжки - лише вона, щоб спілкуватися годинами і не думати про завтра, бо в нього вона неодмінно повинна бути!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар